Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / Klankbehandelingen van Yönten Dargye

Klankbehandelingen van Yönten Dargye

Sharing is caring

Veel klachten, zowel lichamelijk als psychisch kunnen worden veroorzaakt door stress en spanning. Zonder kwalitatieve rust en ontspanning kunnen lichaam en geest niet herstellen. Gewoon even niets doen lijkt soms op ontspannen, maar is dat niet altijd. Net zoals het niet altijd gaat om de hoeveelheid slaap, maar de kwaliteit van slaap om uitgerust te zijn. In onze (westerse) samenleving is er weinig aandacht voor kwalitatieve ontspanning zoals verblijven in de natuur, meditatie en mindfulness. Zonder kwalitatieve ontspanning verliezen we veel energie en branden we bijna letterlijk op. Burn-out is hier een bekend verschijnsel van.

Klankbehandelingen

Klankbehandeling is een manier om te ontspannen en het lichaam te stimuleren in het eigen vermogen zichzelf te herstellen. Klachten als gevolg van stress en spanning kunnen verminderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Tibetaanse klankschalen. Klankmassage is er gericht op een intense, meditatieve diepe ontspanning. Energie blokkades kunnen weer vrijgemaakt worden waardoor je lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

Chakrabehandelingen

De chakrabehandeling is gericht op (persoonlijke) ontwikkeling en heling. Vanuit de oosterse benadering van de enegiecentra (chakra's) hangt onze persoonlijke ontwikkeling samen met de chakra's. Wanneer deze uit balans zijn kunnen ze belangrijke groeiprocessen verstoren.

Deep-tissue-behandelingen

De deep-tissue-behandeling is gericht op een volledige wellness ervaring. Door gebruik te maken van warme olie heeft de klankbehandeling een diepgaand effect op de weefsels in ons lichaam. Zo kunnen specifieke klachten effectief aangepakt worden. Samen met aromatherapie is dit een weldaad voor lichaam en geest.

Alle openingstijden en behandelingen zijn alleen op afspraak in ons praktijk in Leeuwarden.